Beste lezer,

Wat fijn dat u mijn website bezoekt en wat meer te weten wilt komen over “Key Financial Control & Consult”. Ik zal mij eerst aan u voorstellen, mijn naam is Petra van Tol en mijn administratiekantoor is een eenmanszaak. Omdat ik zo gelukkig ben dat ik een kantoor aan huis heb kunnen realiseren, waardoor ik geen hoge huurkosten heb en daarnaast ook geen personeel in dienst heb, kan ik mij onderscheiden van andere administratiekantoren door mijn scherpe tarieven.

Na 12 jaar ervaring in de financiële sector, waarvan 11 jaar op een accountantskantoor, heb ik voldoende ervaring in huis om u op financieel gebied van dienst te zijn. Doordat ik door o.a. een registeraccountant en fiscalisten terzijde wordt gestaan waar nodig, kan ik u op dezelfde wijze van dienst zijn als een groot (lees: duur) administratie- of accountantskantoor. Bij mij zult u bovendien geen “nummer” zijn, zoals vaak het geval is bij grote kantoren, maar een gerespecteerde opdrachtgever voor wie ik geen “9 - 5 mentaliteit” zal hebben.

Ik houd van mijn werk als boekhouder/salarisadministrateur en vind het steeds weer leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het is fijn om mensen die er zelf geen tijd (meer) voor hebben of er zelf geen verstand van hebben te helpen om alles, administratief gezien, op rolletjes te laten lopen en/of de salarisverwerking voor hen te verzorgen!

Ik heb ervaring met de salarisverwerking, boekhouding, jaarcijfers, fiscale aangiften etc. in o.a. de horeca, detailhandel, techniek, bouw, woninginrichtingbranche, medische sector en tevens van artiesten/entertainers, adviesbureaus, taleninstituten, pensioen B.V.’s, internetverkoop, particulieren etc. Daarmee wil ik u vertellen dat ik een brede ervaring heb en me makkelijk in verschillende bedrijven kan verplaatsen.

Omdat ik soms op locatie werkzaam zal zijn, kan het voorkomen dat ik de telefoon niet kan opnemen. U kunt mij dan het beste proberen op mijn mobiele telefoon te bereiken en een bericht inspreken wanneer ik niet kan opnemen. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.