Op het gebied van uw administratie kan ik u op verschillende manieren van dienst zijn.

Als u de gehele administratie door mij wilt laten doen is het het handigste als ik de administratie hier op kantoor voor u archiveer en bewaar. U kunt er dan voor kiezen om uw administratie per post naar mij toe te sturen, langs te brengen of door mij bij u op te laten halen.  Ik zal uw administratie dan in mijn eigen boekhoudpakket voor u boeken, de aangifte omzetbelasting voor u verzorgen en u laten weten welk bedrag u moet betalen of terugvorderen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om mij bij u op kantoor te laten komen, zodat uw spullen bij u op kantoor blijven staan en ik in uw eigen boekhoudpakket boek. Ook is het mogelijk dat u iemand  laat boeken die geen echte boekhouder is, maar wel grotendeels weet hoe het werkt. Voor de extra controle kunt u mij dan laten komen om de administratie bijvoorbeeld maandelijks te controleren voordat de aangifte Omzetbelasting ingediend moet worden, of aan het einde van het jaar als voorbereiding op de jaarcijfers.

Wat ik ook kan doen is via een inlog voor u werken, zodat ik weliswaar vanuit mijn eigen kantoor werk, maar in uw boekhoudpakket boek. Ik heb ervaring met diverse boekhoudpakketten op deze manier, waaronder Exact voor Windows, Exact Globe, AccountView en Final, maar als u met een ander boekhoudpakket werkt kan ik me die snel eigen maken omdat ik al gewend ben met verschillende boekhoudpakketten te werken.

Als u zelf een boekhouder in dienst heeft, maar hij/zij wordt ziek of gaat op vakantie en u heeft geen zin om een vervanger in te huren via een uitzendbureau (steeds een ander en maar afwachten wie u krijgt) of om een tijdelijke kracht in dienst te nemen, dan kunt u mij ook altijd als back up achter de hand houden. U kunt mij dan gewoon voor korte perioden inhuren, voor de duur van de afwezigheid van uw eigen werknemer.

Dit zijn wat voorbeelden van situaties waarin ik al velen  van dienst ben geweest, ik ben benieuwd of ik ook u van dienst kan zijn!